Vesti

Štampa

Prezentacija Rittal opreme

Pozivamo Vas  na prezentaciju Rittal opreme u petak 15.03.2013 od 10:00 do 15:00h. Demo bus će biti parkiran ispred preduzeća TAGOR ELEKTRONIK u Nišu. Demo bus će biti raspoloživ za razgledanje u periodu od 10:00 do 15:00h, a zajednička prezentacija preduzeća Tagor electronic i Vesimpex će se održati u sali za prezentacije od 11:00 do 12:30h.

Štampa

Međunarodni sistem kvaliteta ISO 9001:2008

S ponosom objavljujemo da smo dobili sertifikat za sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001 u sledećim područjima: distribucija elektronskih komponenti, mernih instrumenata i alata, opreme za automatizaciju, opreme i materijala za proizvodnju u elektronici kao i uslužne proizvodnje u elektronici, što je samo još jedan dokaz naše posvećenosti kvalitetu i neprestanom unapređivanju svog poslovanja.

Štampa

Jesenja akcija razvojnih sistema

tagor logo
Svaki novi projekat se najlakše inicira upoznavanjem elektronskih komponenti u njihovoj prirodnoj aplikaciji. Takvo okruženje obično predstavlja Razvojni sistem u kojem se navedena komponenta nalazi, ugrađena u lako prepoznatljivom domenu primene.
Štampa

Prezentacija Alpha lemnih proizvoda

alpha


Dana 06 - 07.11.2012 održana je u Beogradu (teorijski deo) i Nišu (praktični deo) prezentacije Alpha lemnih proizvoda, sa temom “Ušteda u procesima rada talasnog i reflow lemljenja”

 

Štampa

Progea objavila novu zvaničnu verziju SCADE

Progea je zvanično objavila novu verziju softvera za automatizaciju zgrada Movicon BA 11.3.1101. Ova verzija omogućava korisnicima kreiranje integrisanog sistema nadzora za "inteligentne zgrade" implementacijom sopstvenih upravljačkih programa. Među podržanim sistemima su Konnex, Lon i Bacnet, uključujući i već postojeću podršku za dosadašnje protivprovalne i protivpožarne sisteme.

Štampa

NXP workshop u Beogradu

NXP logo20.04.2012. - TAGOR electronic je, u saradnji sa partnerom SILICA Slovenia i renomiranim proizvodjacem elektronskih komponenti,  firmom NXP, 12. Aprila 2012. u Hotelu Zira u Beogradu, organizovao strucni workshop

NXP Cortex-M MicroController solutions