Štampa

ANALOG DEVICES solutions

analog devices21.11.2011. - TAGOR electronic je, u saradnji sa partnerom SILICA Slovenia i renomiranim proizvođačem elektronskih komponenti, firmom ANALOG DEVICES, 3.nov.2011. u Hotelu Zira u Beogradu, organizovao stručni seminar

ANALOG DEVICES solutions

gde je g. Johannes Horvath, Technical Business Development Manager, u veoma dobro posećenoj sali Hotela Zira, izvanredno prezentovao najnovije komponente iz ponude kompanije ANALOG DEVICES,  svetskog tehnološkog lidera kada su u pitanju Analogni proizvodi.

Teme predavanja je bile Novi Analogno/Digitalni i Digitalno/Analogni (ADC i DAC) konverteri za upotrebu u industrijskim/medicinskim/komunikacionim aplikacijama, precizni konverteri sa ugradjenim mikrokontrolerima (MCU), naponski i energetsko/napojni Izolatori, razvojni alati koji postoje na webu (www.analog.com), kao i serija Digitalnih procesora za obradu signala (DSP) ove firme.

Veoma interesantna tematika sa tehnoloskog aspekta, povezana sa izvanredno zanimljivim nacinom prezentacije tema i podataka, drzale su paznju ucesnika do samog kraja  Seminara, sto nas navodi na zakljucak o vrlo uspesnom dogadjaju.

Fotografije sa ovog Seminara:

ad1

ad2

ad3

ad4