Štampa

56. Međunarodni sajam tehnike Beograd 2012

Sajam tehnike 201214.05.2012. - Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da nas posetite na 56. Međunarodnom sajmu tehnike koji se održava u Beogradu od 14 - 18. maja 2012. godine. Naš štand se nalazi u Hali 1, štand broj 1320.

baner-sajamRaspored našeg prisustva na sajmu je u prilogu ukoliko želite da vidite nekog određenog iz Tagor-a i zakažete sastanak  - www.tagor.rs/kontakt.htm

Iz obimnog distribucionog programa za ovaj sajam Tagor izdvaja novosti iz nekoliko distribucionih linija: LeCroy, Hameg, Instek, Aaronia, Panasonic, Tyco, Wago, Progea, National Instruments, Maxim, Silabs, Lantronix, Radio Crafts, Quectel, Eikon čiji su eksponati dostupni na štandu.

Takođe smo izabrali nekoliko zanimljivih tema sa idejom da pored komercijalne prezentacije napravimo i demonstracije pojedinih tehnologija po principu hands on work shop - možete doći na štand i prezentacije uživo probati demo instalacije i razgovarati sa našim specijalistima. Ukoliko ste zainteresovani za neku od prezentacija po rasporedu dole, molimo Vas potvrdite svoje prisustvo na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i u subject stavite temu za koju ste zainteresovani.

Do skorog viđenja na Sajmu,
Goran Jovanović, Tagor electronic

raspored Tagor electronic - štand 1320

Stand 1320
Hala 1 Beogradskog sajma
sajam hala 1 no1