Štampa

NIDays Beograd - 20. oktobar 2011

ni17.10.2011.  - National Instruments sa ponosom održava NIDays 2011 i poziva Vas na ovu jednodnevnu konferenciju sa više paralelnih sesija, posvećenu inženjerima, naučnicima i edukatorima.


http://see.ni.comNIDays  
Beograd – 20. oktobar 2011
  

Naučite više - NIDays 2011 -» slovenia.ni.com/nidays-serbia

Konferencija o grafičkom projektovanju sistema
»
Pogledajte program konferencije 


Detalji događaja

Beograd, 20. oktobar

» Program konferencije

» Abstrakti prezentacija

 

Radujemo se susretu na NIDays 2011!

NIDays 2011 pregled
National Instruments sa ponosom održava NIDays 2011 i poziva Vas na ovu jednodnevnu konferenciju sa više paralelnih sesija, posvećenu inženjerima, naučnicima i edukatorima. Tokom ovog događaja iskusićete više od 10 tehničkih sesija koje će držati krajnji korisnici i NI inženjeri. Prezentacije i radionice će govoriti o tome kako grafičko projektovanje sistema i virtuelna instrumentacija omogućavaju uvođenje inovacija u industrijske, istraživačke i akademske aplikacije pomoću rekonfigurabilnog softvera i hardverskih platfortmi.

Program konferencije
Konferencija će početi sa uvodnom prezentacijom, ističući najnovije proizvode i trendove u aplikacijama u oblasti testiranja, merenja i kontrole. Tokom događaja bićete u mogućnosti da sa NI inženjerima i sistem integratorima razgovarate o potrebama Vaše aplikacije, da razvijete odnose sa drugim inženjerima iz industrije i akademije, kao i da vidite primere aplikacija u izložbenom prostoru. Dobrodošli ste da se pridružite bilo kojoj od sledećih sesija i radionica: 
Grafičko projektovanje sistema

Rešenje za bržu realizaciju mernih i kontrolnih sistema
 

Projektovanje, automatizacija i proizvodnja


Projektovanje, automatizacija i proizvodnja
Predstavlja najnovije proizvode i metode koje Vam omogućavaju da razvijete bolje testove proizvodnje, kao i embedded monitoring i kontrolne sisteme. Pomenućemo tehnologije koje se zasnivaju na automatizovanim kontrolerima sa višejezgarnim Intel procesorima, 12.5GHz PXI osciloskopske kartice kao i sofisticirane RF PXI merne uređaje.
Akademija i istraživanje


Akademija i istraživanje
Prikazuje najinovativnije istraživačke projekte kao i poslednje trendove u inženjerskoj edukaciji, uključujući elektroniku, mehatroniku, telekomunikacije i teoriju kontrole.

LabVIEW 2011


LabVIEW 2011

Praktične radionice u kojima ćete dobiti praktičan uvid u najnoviju verziju NI LabVIEW okruženja.

Pridružite se NIDays – Beograd, 20. oktobar 2011.
Biću tamo » Prijavite se odmah


Više informacija o tome šta Vam nude NIDays nađite na 
» slovenia.ni.com/nidays-serbia


     Partneri:

           UNO-LUX NS d.o.o.                      Elektrotehnički Institut Nikola Tesla                        Машински факултет Универзитета у Београду


      Digitexx         Tagor Electronic d.o.o.            Veski d.o.o.