Upoznajte zaposlene

T veam avatar image

Dušan Sinadinović

Šef procesne tehnologije

ZAŠTO VOLIM DA RADIM U TAGORU?

Meni ovo nije prvo radno mesto, imam i prethodno iskustvo, ali sam ja pravi dokaz da se inicijativa, nove ideje i želja za učenjem uvek isplate. Tagor je kompanija koja to vidi i ume da prepozna. Mi inženjeri po prirodi posla obožavamo izazove i mozgalice, a upravo to sam mogao da nađem radivši u Tagoru.

T veam avatar image

Jana Cvetković

Asistent menadžera razvoja poslovanja

ZAŠTO VOLIM DA RADIM U TAGORU?

U Tagor sam došla nekoliko meseci nakon diplomiranja i od prvog dana sam osećala da sam deo sjajnog timskog okruženja. Ovde imam šansu da iskažem svoje potencijale i nadogradim znanje stečeno na fakultetu. Iskustvo koje stičem u Tagoru je međunarodno, omogućava mi da proširim horizonte i postanem profesionalac u onome što radim.

T veam avatar image

Miodrag Mladenović

Šef asemblaže štampanih ploča

ZAŠTO VOLIM DA RADIM U TAGORU?

Posao kojim se bavim je jako odgovoran i zahtev da vodim veliki broj ljudi u tri smene. Kvalitet prvi put i svaki put u proizvodnji se podrazumeva, a pravovremena isporuka kranjem klijentu je nešto što je neizostavno. Posao je jako odgovoran, ali mlad čovek željan dokazivanja ne može da traži bolju šansu od ove. Tagor je firma koja ti pruza mogucnost da napredujes i da se usavrsavas, dobro mesto da se nauci nesto novo.

T veam avatar image

Snežana Davidović

Rukovodilac planiranja

ZAŠTO VOLIM DA RADIM U TAGORU?

Imam jako puno iskustva u radu u mnogim kompanijama. Ipak, ne sećam se da mi je posao ikada bio dinamičniji i življi nego ovde. Jer planiranje proizvodnje u ovoj industriji je izuzetno dinamična stvar i zahteva neverovatnu fleksibilnost kako bi se što više izašlo u susret klijentima. Pa ipak, nikad ne bih menjala svoj posao, jer mi se sada čini da bez ove dinamike ne bih ni mogla.