Koncept

Razvoj i proizvodnja prototipova

Osnovu serijske proizvodnje (prototipove) dizajniramo i proizvodimo na laboratorijskom i Industrijskom nivou. Korišćenje savremenih projektnih softverskih alata kao i know-how razvojnog tima prati realizacija “nulte”, prve i druge serije prototipova.

Potvrda dizajna I sertifikacija

Merenje, prikupljanje I analiza zahtevanih karakteristika elektronskih sklopova daje dovoljno informacija inžinjerskom timu da potvrdi dizajn elektronskog sklopa nakon čega je moguće pokrenuti ispitivanje prototipova po zahtevanom standardu od strane sertifikovanih tela. Završetak procesa ispitivanja usaglešenosti prati dobijanje odgovarajućeg sertifikata.

Razvoj testnih stanica

U svrhu osiguravanja kvaliteta naših proizvoda projektujemo i izrađujemo testne sisteme za programiranje, funkcionalno testiranje i završno testiranje (ICSP, FCT i EOL Test). Za realizaciju test sitema koristimo najsavremenije test platforme dok stabilnost test procesa pratimo automatizovanim alatima sto je uz stručnost našeg tima ključni adut isporuke 100% funkcionalnih sklopova.

Uvođenje novog proizvoda i priprema za masovnu proizvodnju

Razvoj proizvodnog procesa

Razvoj proizvodnog procesa podrazumeva poboljšanje procesa proizvodnje u odnosu na aktuelnu tehnologiju u cilju poboljšanja efikasnosti i kvaliteta, a ključna je i brzina usvajanja novih tehnoloških rešenja i kvalitet upravljanja postupcima promene procesa.

Održavanje testnih stanica

Održavanje testnih stanica – praćenje rada testnih stanica, uočavanje nepravilnosti prilikom testiranja, prikupljanje izveštaja na osnovu kojih se predlažu mere za otklanjanje eventualnih nepravilnosti. Održavanje testnih stanica u funkciji na dnevnom nivou.

Upravljanje rizicima

Upravljanje rizicima obuhvata celokupni životni ciklus poizvoda, uključujući: projektovanje i razvoj, planiranje procesa, tehničko-tehnološka analiza, nabavku, proizvodnju, verifikaciju, pakovanje i skladištenje, prodaju i distribuciju, istraživanje tržišta.

Masovna proizvodnja

Planiranje i nabavka materijala

Kao deo SIE Holdinga imamo pomoć SIE Hong Kong i SIE USA da lociramo i obezbedimo teško dobavljive komponente, tako da se može reći da ćemo obrnuti ceo svet naglavačke da Vam dobavimo baš TU komponentu koja nedostaje za Vaš savršen BoM.

Proizvodnja (SMT, THT)

Naše višegodišnje iskustvo je osnova za fleksibilnu i preciznu proizvodnju, zasnovanu na visokim standardima i modernoj tehnologiji. Proizvodnja je srž naše fabrike i njoj posvećujemo posebnu pažnju. Bilo da je SMT, THT, lemljenje u talasnom kupatilu, ručno lemljenje, pristup i princip je isti: proizvodnja se organizuje tako da je kupac i njegovi zahtevi uvek u centru, isporuka mora da bude na vreme, a kvalitet se podrazumeva. Upravo je ovaj pristup to što naši partneri prepoznaju i konstantno intenziviraju saradnju sa nama, uvršćujući nas kao kritičnu kariku u svoj lanac snabdevanja.

Logistička rešenja

Isporuka na vreme je osnova logističkih rešenja koja primenjujemo. To je poslovna filozofija koja našim partnerima garantuje pravovremenost njihove proizvodnje i zato veliku pažnju posvećujemo bezbednom prevozu proizvoda, istovremeno obezbeđujući efikasnu dostavu. Naša logistička rešenja obuhvataju više od samog prevoza, što znači da pokrivamo put proizvoda od pristizanja komponenti, preko procesa proizvodnje, pa sve do samog skladišta kupca.

Postprodajne aktivnosti

Podrška

Naša usluga se ne završava dostavom proizvoda,naprotiv, tada tek počinje. Rado ćemo ugovoriti takav koncept podrške koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama.

Popravka

Svojim sistemom obezbeđenja kvaliteta nastojimo da potrebu za popravkama svedemo na minimalni nivo. Kada se ovo i desi, zaposleni u Tagoru su prošli obuke koje su im omogućile da obave preciznu popravku čak i za proizvode koji nisu proizvedeni u našoj fabrici.

Proizvodnja rezervnih količina

Rezervne količine koje proizvedemo za vas, omogućiće vam da se koncentrišete na svoj osnovni posao, znajući da Vaši partenri u Tagoru razmišljaju o eventualnim potresima na tržištu i načinima kako da ih maksimalno moguće ublaže. Na kraju krajeva, tome partneri i služe, zar ne?

Briga o proizvodu

Vaš proizvod je Vaša stvar....ali i naša...jer samo zajedno možemo da na tržištu napravimo razliku. Zato smo tu da pravovremeno predložimo poboljšanja, optimizujemo proces ili zajedno sa Vama radimo na novim funkcionalnostima.